SoftTree Technologies SoftTree Technologies
Technical Support Forums
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
[10.0.187 Pro] - Not delimiting table name created in editor

 
Reply to topic    SoftTree Technologies Forum Index » SQL Assistant View previous topic
View next topic
[10.0.187 Pro] - Not delimiting table name created in editor
Author Message
gemisigo



Joined: 11 Mar 2010
Posts: 1529
Country: Hungary

Post [10.0.187 Pro] - Not delimiting table name created in editor Reply with quote
When selecting a table that has been created (or will be, to be precise) in the same code in the editor:




the generated code will not have that name delimited:




even though I have the configuration saying delimiters are always to be used:


Tue Dec 04, 2018 6:36 am View user's profile Send private message
SysOp
Site Admin


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 6849

Post Reply with quote
Thank you very much. I'm going to log this bug in our bug tracking system.
Tue Dec 04, 2018 5:58 pm View user's profile Send private message
SysOp
Site Admin


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 6849

Post Reply with quote
I believe this issue has been fixed in version 10.1
Wed Jan 30, 2019 11:50 pm View user's profile Send private message
Display posts from previous:    
Reply to topic    SoftTree Technologies Forum Index » SQL Assistant All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online.