SoftTree Technologies SoftTree Technologies
Technical Support Forums
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
SQL Assistant not run PostgreSQL

 
Reply to topic    SoftTree Technologies Forum Index » SQL Assistant View previous topic
View next topic
SQL Assistant not run PostgreSQL
Author Message
dayeunhau34



Joined: 20 Sep 2018
Posts: 4
Country: Viet Nam

Post SQL Assistant not run PostgreSQL Reply with quote
Hello All,
I installed PostgreSQL 9.5.14 and installed SQL Assistant 10.0.169
I have issue, SQL Assistant not support when I typing query in PostgreSQL query (It does not support the command prompt when I type the command)
I not understand the reason?
please help me fix issue
---------------------------
Thank you !!!
Thu Sep 20, 2018 6:06 am View user's profile Send private message
SysOp
Site Admin


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 6739

Post Reply with quote
Please describe the issue correctly. "typing query in PostgreSQL" makes no sense. PostgreSQL is a database type, not an editor.

Are you typing the query in SQL Assistant SQL Editor? pgAdmin |||? pgAdmin IV? Something else?
Just in case, pgAdmin IV is not supported by SQL Assistant.
Thu Sep 20, 2018 7:41 am View user's profile Send private message
dayeunhau34



Joined: 20 Sep 2018
Posts: 4
Country: Viet Nam

Post Reply with quote
Hello SysOp,
I typing the query in SQL Editor of pgAdmin ||| (in picture)



please help
-------------
Thank you !!!
Thu Sep 20, 2018 9:33 am View user's profile Send private message
SysOp
Site Admin


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 6739

Post Reply with quote
What is the full version number of pgAdmin? See Help/About window.
What happens when you're in the query editor in pgAdmin and you press Ctrl+Shift+F5?

Does it work in SQL Assistant SQL Editor?
Thu Sep 20, 2018 10:04 am View user's profile Send private message
dayeunhau34



Joined: 20 Sep 2018
Posts: 4
Country: Viet Nam

Post Reply with quote
Hello SysOp,
1. full version number of pgAdmin: 1.22.2 (in picture)




2. What happens when you're in the query editor in pgAdmin and you press Ctrl+Shift+F5? (in picture)



please help
-------------
Thank you !!!
Thu Sep 20, 2018 11:25 pm View user's profile Send private message
SysOp
Site Admin


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 6739

Post Reply with quote
Please install pgAdmin 1.22.1, you don't need to replace the existing one, simply install or unzip files to a new folder, and check if that works with SQL Assistant. You can find files for that version here
https://www.postgresql.org/ftp/pgadmin/pgadmin3/v1.22.1/win32/
Fri Sep 21, 2018 8:18 am View user's profile Send private message
dayeunhau34



Joined: 20 Sep 2018
Posts: 4
Country: Viet Nam

Post Reply with quote
Hello SysOp,
Thank you your help

SQL Assistant working on pgAdmin 1.22.1,
but it alway show connect box (in picture)



Please help me turn off it.
-------------
Thank you !!!
Fri Sep 21, 2018 9:20 am View user's profile Send private message
michalk



Joined: 29 Aug 2014
Posts: 211

Post Reply with quote
At my end, pgAdmin 1.22.2 is supported by SA.
As far as I know 1.22.1 has some glitches when working with pg v10.
Wed Sep 26, 2018 7:12 am View user's profile Send private message
SysOp
Site Admin


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 6739

Post Reply with quote
Hi all. we have actually succeeded in reproducing the issue with pgAdmin 1.22.2. It appears that on some Windows 10 systems it's not working with SQL Assistant. We expect a compatibility fix for that available sometime soon.
Wed Sep 26, 2018 9:52 am View user's profile Send private message
Display posts from previous:    
Reply to topic    SoftTree Technologies Forum Index » SQL Assistant All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online.