SoftTree Technologies SoftTree Technologies
Technical Support Forums
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
[9.0.152 BETA] Resize floating window for fewer options.

 
Reply to topic    SoftTree Technologies Forum Index » SQL Assistant View previous topic
View next topic
[9.0.152 BETA] Resize floating window for fewer options.
Author Message
jairo.martinez



Joined: 27 Sep 2016
Posts: 31
Country: Mexico

Post [9.0.152 BETA] Resize floating window for fewer options. Reply with quote
When you hit for an specific table (or looking for a snippet, etc.), the floating window have not a resizing according the matched options, causing that you have a blank space at bottom of the floating window.
Wed Sep 28, 2016 8:04 pm View user's profile Send private message
SysOp
Site Admin


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 6485

Post Reply with quote
hi. Would you please attach a screenshot demonstrating this issue?
Wed Sep 28, 2016 11:39 pm View user's profile Send private message
jairo.martinez



Joined: 27 Sep 2016
Posts: 31
Country: Mexico

Post Reply with quote

Thu Sep 29, 2016 1:16 am View user's profile Send private message
SysOp
Site Admin


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 6485

Post Reply with quote
This is a feature, not an issue. If you manually change size of an Intellisense popup or some resiable dialog window, SQL Assistant will remember the size you selected. To get the size back, either make the popup window smaller, or delete %APP_DATA%\SQL Assistant\9.0\SqlAssist.ini file. In the latest case it will reset dimensions of all windows to factory default dimensions and you loose your size customization.
Thu Sep 29, 2016 1:26 am View user's profile Send private message
jairo.martinez



Joined: 27 Sep 2016
Posts: 31
Country: Mexico

Post Reply with quote
Understood.
Thu Sep 29, 2016 1:40 am View user's profile Send private message
gemisigo



Joined: 11 Mar 2010
Posts: 1390

Post Reply with quote
This was always just right below my "stimulus threshold" :) Good to know it could be reset by deleting that file. But there are tons of other stuff in SqlAssist.ini. Could you create a hotkey for only resetting/removing the entries affected, please?
Thu Sep 29, 2016 3:31 am View user's profile Send private message
SysOp
Site Admin


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 6485

Post Reply with quote
Sure. I will submit an enhancement request for that.
Thu Sep 29, 2016 8:10 am View user's profile Send private message
Display posts from previous:    
Reply to topic    SoftTree Technologies Forum Index » SQL Assistant All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online.