SoftTree Technologies SoftTree Technologies
Technical Support Forums
RegisterSearchFAQMemberlistUsergroupsLog in
SQL Assistant with Toad for SQL Server 5.0

 
Reply to topic    SoftTree Technologies Forum Index » SQL Assistant View previous topic
View next topic
SQL Assistant with Toad for SQL Server 5.0
Author Message
jrandall



Joined: 06 Oct 2008
Posts: 27
Country: United States

Post SQL Assistant with Toad for SQL Server 5.0 Reply with quote
I can't seem to get SQL Assistant 5 to work with Toad for SQL Server 5.0. The instructions in the SQL Assistant help document under Installing and Enabling SQL Assistant Add-ons for Preconfigured Targets are of no value since there is no "Register SQL Assistant Add-on" option when Toad for SQL Server is chosen as the target. Any assistance would be greatly appreciated.
Mon Jul 19, 2010 11:53 am View user's profile Send private message
SysOp
Site Admin


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 6502

Post Reply with quote
Try the following:

Start Toad
Open SQL Editor
Set focus to the SQL Editor and press Ctrl+Shift+F5
Choose appropriate options for SQL Assistant.

Please let us know if that works for you.
Mon Jul 19, 2010 4:10 pm View user's profile Send private message
jrandall



Joined: 06 Oct 2008
Posts: 27
Country: United States

Post SQL Assistant with Toad for SQL Server 5.0 Reply with quote
Ctrl+Shift+F5 did not induce a response of any kind from Toad or SQL Assistant
Tue Jul 20, 2010 7:54 am View user's profile Send private message
SysOp
Site Admin


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 6502

Post Reply with quote
I'm downloading Toad for SQL Server 5.0, will check if it works for me.
Tue Jul 20, 2010 8:21 am View user's profile Send private message
SysOp
Site Admin


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 6502

Post Reply with quote
Hi,

We found some regression issues with latest versions of Toad. They can be workaround by starting Toad before starting SQL Assistant.
We will address them in the next private build and the next public maintenance release.
Wed Jul 21, 2010 8:28 am View user's profile Send private message
jrandall



Joined: 06 Oct 2008
Posts: 27
Country: United States

Post Reply with quote
thanks!
Wed Jul 21, 2010 8:32 am View user's profile Send private message
jrandall



Joined: 06 Oct 2008
Posts: 27
Country: United States

Post Reply with quote
starting TOAD first works, but I noticed the drop down list from the SQLAssistant menu on the TOAD toolbar is incomplete. Some items appear to be missing, others are missing the text, etc. Is this part of the regression problem?
Wed Jul 21, 2010 9:37 am View user's profile Send private message
SysOp
Site Admin


Joined: 26 Nov 2006
Posts: 6502

Post Reply with quote
Yes, they are. Toad is loading some version of common controls comctl32.dll file, which is not fully compatible with SQL Assistant and may impact how the menus are rendered. We are searching for a solution for this issue.
Wed Jul 21, 2010 9:44 am View user's profile Send private message
Display posts from previous:    
Reply to topic    SoftTree Technologies Forum Index » SQL Assistant All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to: 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


 

 

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online.